WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - Krijnen Keukens Malle  2 - 9  (2-3)

DATUM 12-04-2013  21:15

DOELPUNTEN 4’ Castellana (1-0 en 2-0), 10’ Ribeiro (2-1), 13’ Hakkens (2-2), 18’ 10m. Didi (2-3), 23’ Ait Salah (2-4), 24’ en 30’ Hakkens (2-5 en 2-6), 33’ Aktepe (2-7), 37’ Nesen (2-8) en 39’ Hakkens (2-9).

VERSLAG De eerste pogingen van Beringen zijn meteen raak en zo leidde de thuisploeg na vier minuten met 2-0. Na een ingestudeerde vrije trap is het eindelijk raak voor Malle (2-1). De gelijkmaker volgt meteen en een tienmeter levert de bezoekers een 2-3 ruststand op omdat doelman Pagetta een tienmeter pakt. Malle ging na de pauze op zijn elan verder. Bij 2-5 mag Malle minutenlang de bal rondspelen omdat Beringen niet wil meespelen. Als dat toch gebeurde, liep de score op tot 2-7. Opnieuw hield Beringen het voor bekeken. Als Malle oefent met Ribeiro als vliegende doelman vallen er voor de statistieken nog twee doelpunten te noteren.